Followers

Wednesday, December 1, 2010

PERJALANAN......



“Love… It surrounds every being and extends slowly to embrace all that shall be.” KG

emmm..... u oll...
lupa nk update blog...quit bz..
isnin lalu sedang sibuk2 masak tiba2 angah sy cll dan gtau yg dia dapat pindah semenanjung....
yeaaaaaaahhhhhhhhhhhh sy suka sgt2 u oll

lg suka bila e -day nnti die dh smpai MELAKA...
uhuuu...
so angah ckp, nnti dia ade ni die suh buat meriah skit..
alahai semangat dah dtg blk..aritu mcm tak semangat dh..sib baik ci
k DZ pujuk huhu..

so tgh duk bncang2 tetiba teringin sangat nk mini pelamin
mcm gini..........

pelamin cik farah...pnjam ye...

tapi takut nnti mcm over plak..kang cik DZ marah plak membazir..tp kalau dah org kata sponsor separuh..
apa lagi...jadilah kan..
sebab ada yg kata tunang sekali je..pastu takde lg...ni lah masa nk nmpak cntik sbelum kwin..tul gak tu...tp yg mini2 je tak nk mcm glamer sgt...

cik DZ tak tau pun rancangan saya..tp kalau die baca post ni abislah.. (jgn marah ye syg..kali ni je ..hehe)

impian nk pelamin bntuk bulat....pastu letak kusi.lawanye...kusi wajib k..tak krem kaki aku ni duk simpuh lama2 hehehe....

klah..nnti sy upload pict ek...yeahhhhh

p/s : lg 24 ari lg...


suka tgk pelamin dalam filem ayat-ayat cinta ni...

No comments:

Post a Comment