Followers

Saturday, February 12, 2011

KURSUS KAHWIN MELAKA 2011...

BFF ~~~


LOVE BOTH OF YOU~~~


KAMI DAH BOLEH KAHWIN~~~~YEAHHHH


AINI & MAN
ANI & AZAM


Yesss !!!! tq en dz


12 & 13 FEBRUARI 2011 ...

kami BFF n sis ina menghadiri kursus kahwin di MASJID AL AZIM... aigooooooooooo... sonok sgt2.. ade part bosan skit tp kan ade bff bual2 lah... time best suma duk dgr je..hehehe
mula2 1st time nk p ni suma tnya org, ade yg kata akan disoal...alamak.. ade yg kata kena baca al quran...so bff HANI pun bersedia dgn nota2... n AINI print nota2 tu...hehehe

alah...propa je lebih..mane kena soal pun... mungkin peserta ramai kot...tp xjugak... kalau ade pun die bekalkan soalan yg pastinya boleh meniru kwn sebelah takpun buka n tiru nota yg dibekalkan bersama....

sebenarnya setelah lama tak ke masjid AL AZIM bersama bff... last skali time form 5 ade ceramah teknologi (MELAKA MAJU 2010) hehe.. tahun 2002.. skang dh 2011..

bayangkan 9 thn akhirnya kami BFF sama2 ke masjid al azim untuk mengikuti kursus kahwin...
tak sangka kami akan BERKAHWIN~~~

semua penceramah ok je... best2 gak..tp apa yg best ade sorang ustzah tu..hehe memang lawak..
dialog ustazah tu ~~~
"org kalau baru kahwin memang tiap2 ari nak..pg2 seround, ptg balik keje seround, pas mkn seround..nk tdo seround.. nnti dh tua mcm saya ni {umur die mungkin dh 40 an}br lah sebulan sekali..."... heehe
terkedu sy n BFF...
pastu ade yg tnya "bulan ni dah ke ustazah" hehehehe xdapat nk menolongnye!
lepas dh abis hr kedua..lega sgt2...dh dpt sijil


YEAHHHHHH BOLEH KAHWIN...........


kepada bakal pengantin yang masih belum mengikuti kursus perkahwinan di JAIM... g lah, takde nk kena soal ke apa...
caranya.. g MASJID AL AZIM kat block MAIM BANTERA SDN DBH, bw ic photostat n RM80 ..tengok tarikh mana sesuai n masih 0 pastu terus COP nama korang...
ok..
selamat berkursus~~~

tq encik DZ yg sponsor... love u syg...

p/s: 1 lg, makanan die pun best walaupun nasi goreng mcm bau2 nk basi~~~

No comments:

Post a Comment