Followers

Friday, March 25, 2011

I'M FEEL DOWN....

diz week memang gelisah n mcm2 main kat minda ni...
sedih n kecewa....gembira n takut...
all the mood in my mind ...
YA ALLAH, permudahkanlah.....aminn....

dpt satu tawaran...bila dh dpt gatal tak nk cuba...sebab bila baca semua tawaran memang SCARY ....yakin sgt tak akan lepas...yakin sgt tak akan dpt di akhirnya...
ade yg kata "u ni suka easy thing"..
no, itu bukan sy tp sy jenis tahu kelebihan dan kekurangan diri....skang tgh myesal...if i tak apply,mungkin akan jd rejeki org lain...entah...sy tau peluang dtg sekali..bila dh tahu smeua syarat sy ckp dlm hati..."sy akan lupakan niat ni untuk selamanya"
hope encik DZ sangat faham n tak push sy tuk pergi...plz syg sy tak mampu....kali ni takde sape tau even my bff...sbb sy tahu org sekeliling akan push...

SAYA TAK KONFIDEN....tq

1 comment: