Followers

Thursday, April 21, 2011




assalamualaikum.... hai chantekk....
n3 seterusnya nk lah kenalkan u oll ETUDE HOUSE nye product..
td i dah g beli BB CREAM...
ni semua akibat pengaruh dr AILYROZANNA
b4 ni pakai yg maybeline je...so nama pun maybe, suam2 suku je bb cream die..
xbrapa nk sesuai dgn kulit i..

skin care dr korea ni memang glamor selain skin food dll..
rasanya korean nye skin care memang kurang mengunakan bahan kimia, akak i dulu kahwin 1998 pun set skin care dr korea...walhal time tu fairy & lovely bkn main glamer lg..
yolah japan n korea ni kan suka yg herbs2 mcm tu...

so td terus ke aeon jusco bandaraya melaka n beli ini...



bb cream ETUDE HOUSE

beli ni harga die rm 60++

then u spend rm30 ++ u akan diberi special gift

mini size u..dalam tu ade

1.powder toner
2.pore control emulsion
3.pore smoother serm
4.peeling massage

berbaloi..tp kalau ade diskaun kat etude house ni,
lg berbaloi...
salah time lah i ni..
so ape lg.. try meh..
td sempat i try bb cream..yelah...kulit nmpak ok skit(skit je dulu)
hehe...



nnti review lg ok...
sat... ade promotion skang kat etude..
ni die...

Etude House Big Deal on 18 April 2011-28 April 2011
Get 50% Discount on BB Magic Series (BB Cream)

Print out the e-Voucher to enjoy this privileges
*Terms and Conditions Apply
*Unlimited number of purchase

sila print ye!


P/S: en dz kata nk banje titer...yeahhh yeahhhh 


1 comment:

  1. awakkkk titer suke etude sbb gmbr 'jun pyo' terpampang besar!hensem!pengsan!

    ReplyDelete