Followers

Monday, May 23, 2011

aini reception JB & ayer hitam

salam...
sabtu lepas sy n bff cun HANI ngan AZAM(kenyang!!) menghadiri
 majlis resepsi AINI & HAZMAN kat menara tabung haji JB...
1st time jalan sgt jauh with bff HANI...b4 ni balik shah alam je bersama..hehehe 
sonok sgt dr demam jd baik 1hr tu..hehe..sporting habis hani AA...
love AA.....
emm.....ketika masuk dewan,meriah dgn selawat ke atas nabi..sedih n hiba plak...control2..kang jd bahan...
pastu duduk kat meja..semeja hanya kami bertiga...syiokkk...lepas tu br pengapit dtg duk kat meja kami...huhu
lepas tu tepung tawar,mkn beradab dll...
kemudian aini n hubby kene bg ucapan..kami suke dgr aini cool sgt jawab..
bak kata pepatah, org cantik kena cool...sbb tu aini cool je hehehe
apa yg xsangka ialah bila pengacara tnya aini nk ucap thanks kat sape2...aini pun terus jawab..
"tq kat papa n mama(kelas!) mak abah, sedara dua2 pihak dan pada dua org kawan baik sy yg duduk kat sana tu(smbil juih mulut arah kami) terima kasih sebab dtg....." (dah xingat apa die kata lg sbb malu...semua org pandang..alahaiii malu...tah pape malu plak...)
hahahahahaha

tunduk je...panas muka memasing..hehe suka saat tu :P
tq aini..we love u..hani yg sporting dgn azam..sonok..







lepastu otw balik azam pun kata jom g ayer htam..
yes....! sy ikut hani je.hani pun ok...
so singgah lah kami...dah lama xg ayr htam...

 sempat~~~


ade berani nk minum kat kedai ni??? huhu


sebenarnya cik dz pun ajak ke sini..so ni kira survey lah...pastu azam pun gajin layan sbb sy memang sedang cari pasu seramik yg cam gini


yelah dah kata kan ayer itam tu byk barang pasu cam gini bila survey2 sebiji 2hinggit!
terkedu  teliga sendiri...........
sedangkan kat kozuku jaya ni br bape rm1.50 huhu..
itulah kisahnye...

xpelah nama pun survey..sib baik..tq hani n azam..
love AA sporting habis...

lepas balik ke mana...
nntikan next n3 ok..

p/s: love dz

No comments:

Post a Comment