Followers

Thursday, June 23, 2011

help me nk beli sample sekotak noodle box plz..

hi u oll...
nak mintak tolong boleh?
bff sy berhajat sgt nk guna NOODLE BOX...
heart ok..heart..
tp xpenah pun g majlis yg dpt noodle box ni..
so nk beli kang agak2 kecik
kang dh order xmuat dgn brg yg nk bg..berat sgt ke...xtau mcm mana keluasan die..
so pk2 try lah nk beli 1 dr sorang ni...
nk kotak nk sample...
tp die jual smpai RM10...omg omg..
kotak kosong je kot kan...pos mungkin dlm rm6..(mungkin)
tp xkan smpai sekeping u jual 4hinggit..
so sape2 leh x tlg kwn sy ni..die nk sgt CONTOH 1 noodle box ni..plz..pm me lah kalu nk tolong ...haritu de pesan puteri gak tp die xsmpat..xpelah sian puteri...
so plz b2b help me plz... nk sample sekeping je..plz..........
 email me 
kisahaku7@yahoo.com  


p/s: i memang nk guna noodle tp xsampai harap bff i leh guna.. noodle box

5 comments:

  1. dear, try la mintak kat put nak beli satu, i guess dia akan berbesar hati nak bagi..

    ReplyDelete
  2. intan, ok i pun mcm tu nk mntak tp malu..hehehe ok tq intan..ye lah put..

    ReplyDelete
  3. salam..
    dah dapat ke lom dik kotak ni tuk contoh?kat rumah akak ade satu,kalau nak akak bg kat aini.

    ReplyDelete
  4. eh..akak luperler,dh send ke lom komen,...hahaha..kepale pk ke mane ntah..
    ok,nanti akak bg aini yek..
    tentang header tu boleh aje akak buatkan.nanti bg photo2 kat aini atau send email kat akak ietah_79@yahoo.com..sekali dgn words ok..
    ni tadi google2 jumpe lak
    http://gayasolehah.blogspot.com/2011/03/kelainan-majlis.html

    ReplyDelete