Followers

Monday, July 18, 2011

virus di FB.,...




virus di fb menjadi2 skang...
tiba2 lecture di uitm saya (bujang lelaki) chat dgn sy..
tpanjat mak jemah...pk gak nape encik norman ni...gupanye VIRUS
sy dh terkene...so hati2..
nk tahu mcm mana chat tu...mcm ni..


1.virus tersebut tersebar melalui IM dimana dia bermula dengan chat......"hi. how are you?"
2. kemudian korang reply pd chattersebut , dia akan hantar"Wanna laugh? "
3. selepas korang reply , dia akanmenghantar kan"It is you on the video ?)) want to see?)"
4. then lepas tu , dia akan hantarsatu LINK & link tu laa VIRUS .


kalau dh terKLIK, silalah tukar pasword fb anda n delete kwn yg msg dgn kita tu seberapa segera...pastu add lah balik heheheh...


p/s: sib baik cik dz install sy antivirus smpai 3 dan kuat2 belaka...love dz

No comments:

Post a Comment