Followers

Monday, September 26, 2011

hantaran...

salam awesome...

hantaran dah settle..alhamdulilah lastly setelah penat dan rapuh melaluinya setelah disetujui oleh cik tunang maka hantaran side sy cintaviolet (kak rinie)yg akan uruskan...tq kak...harga pun okn murah..

awal2 niat ati nk guna full roses fresh flower, tp terpaksa dibatalkan niat murni atas sebab2 tertentu...ikut hati nk juga fresh flower ye lah kan kahwin sekali seumur hdup insyalllah tp xpelah...cik dz kata artificial flower pun ok..jnji pndai hias nmpaklah cntiknye..so sy pun ikut je..lg2 die yg akan sponsor...tq syg

sian kat die dah lah tu nk bg die , pastu die sponsor lg..brg2 atas tu pun die yg beli...suma die die die...
bersyukur sy sgt2 bila dpt die...tq syg muahhhhh

setelah kakrinie deal harga n setuju suma, sy pun syiok lah kan..murah kot xmahal pun cuma sireh je ade fresh flower..xpelah jnji dh settle xpayah pening2 kepala...

bermuranm durga memikirkan nya...
bkn senang nk jd pengantin~~~baru ku tahu

p/s: dz i love u tq syg...

2 comments:

  1. mane ade bmuram durga! bmuram durja~ sila betulkan tatabahasa anda~

    ReplyDelete
  2. hahahahhaha bermuram durjaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete