Followers

Wednesday, September 7, 2011

mak andam wat hal?

huhu..u oll yg awesome..
nk cete skit pasal mak andam yg buat hal..hal nye apa bkn ngajuk ke hape tp bj reception yg buruk dibuatnya utukku...
first time tgk hati nk luruh dah cpat2 sms bff...
tp dalam hati pujuk diri sbb belum siap sepenuhnya..
paksa akak sy ILA teman g tengok sama, tp puasa kan memasing bz, keje, dgn along msk spital mcm2 hal lain..
so ritu mak andam pun cll suh cik tunang try baju, cntik smart sgt sesuai dgn die sbb tema kami kan merah hitam...tp bila test baju sy, HALAMAK!!!!!

akibat tension xsbr nk heret kak ila n ipar sy suami ila g tgk...
smlam g test silah pun xsbr nk tgk baju sy...sy pun mcm umah sndri msk bilik trus sarung...bila sy keluar kak ila tahan gelak...heheheh
kata ipar sy "mcm baju tdo je"
wahahhaha
memang lawak tapi masing2 cover dpn mak andam tu sbb mak andam tu kwn  ipar sy jugak..
decides punya decides lastly sy ckp dgn die sy xnk baju die tu...sy buat sndri...

konon nk jimat kan skali hamik ko! lg huru hara..
pelik plak tgk mata mak andam ni..apa die pk time design baju tu...bff tnya mcm mana gupa jawapan sy BURUK! knapa xamik gambar jawapan sy TAKUT HP MSK VIRUS AKIBAT BURUK!

so td selepas sms- bincang-hangin dgn dia, akhirnya die mgalah mgurangkan sebesar jumlah wang..sy kira bebaloi lah jugak..ok lah...
hai...mcm2 dugaan ye..sabar cik dzs sabar... huhuhu

now lupakan kisah itu..sbb sy dah ceria dr semalam yg xleh tdo duk pk apa yg telah blaku so hr ni nk buat entri btingkat :P

ramai b2b bakal bkahwin kan...nk kad:(

P/s: tq cik d sbb sporting habis... love u..

HITAM ITU MENAWAN!

No comments:

Post a Comment